Slagerij van de Weg

Slagerij van de Weg


Lente

Elk seizoen kent zijn eigen specialiteiten. Nu het lente is, is het tijd voor asperges!


Asperges

Asperges ook wel het “witte goud”genoemd, smaken voortreffelijk in combinatie met Parijse aardappeltjes en een paar heerlijke plakjes eigengemaakte beenham. Afgarneren met gesmolten roomboter of aspergesaus en fijngehakte bieslook. Serveer daarbij een zachte droge witte wijn, bijvoorbeeld een Pinot Blanc uit de Elsace. Dan pas komt dit “witte goud”goed tot zijn recht.


Beenham

Uit eigen worstmakerij leveren wij een beenham die uitstekend combineert met asperges. Kwaliteit asperges vragen om ham van grote kwaliteit.


Vier de lente met asperges en onze beenham

Slagerij van de Weg is met vestigingen in Oosterwolde, Doornspijk, Elburg, 't Harde en Oldebroek een begrip in de regio. Al 5 generaties lang maakt dit familiebedrijf op volambachtelijke wijze de heerlijkste producten.
Uit eigen slachterij, worstmakerij en rokerij komt onder andere de met GOUD bekroonde rookworst. Graag bedienen wij u met onze gezonde en verantwoorde maaltijden uit eigen keuken.
Heeft u een feestje of gezellig avondje? Het beste moment voor onze hapjes en snacks. Of wat dacht u van een mooi opgemaakte salade- of gourmetschotel?